Hírek

Alföldi Állattenyésztési Napok ipari kiállítói: V

VALKON 2007 KFT.
6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 55. 
Telefon: (36) 76/579-008Fax: (36) 76/579-009
Web: www.valkon.huE-mail: info@valkon.hu
Tevékenység: A Valkon 2007 Kft. a következő gépekkel várja látogatóit: Krone, Valtra, Challenger, Great Plains-Simba, Seppi, Regent, Reisch, Kesla, Lucas, Rauch, Kramer, Hagie.

 

VÁROSKERT KFT.
2013 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/A. 
Telefon: (36) 23/532-800Fax: (36) 23/532-801
Web: www.varoskert.huE-mail: pavlyas.arpad@varoskert.hu
Tevékenység: ISEKI mezőgazdasági kistraktorok első osztályú japán minőség a legmagasabb technikai színvonalon. Az ISEKI Agroline kiváló ár/érték arányú, magas minőségű és megbízható kistraktorokat kínál elsősorban talajművelési feladatokhoz. Természtesen a csatlakoztatható számos eszköznek köszönhetően a kompakt és fordulékony, összkerék meghajtású kistraktorok egész évben bevethetők kertészetekben, erdőgazdaságokban, lótenyésztő telepeken, stb. A közel 60 éves traktorgyártási múlttal rendelkező ISEKI gyártómű gépei japánban, a legszigorúbb minőségellenőrzési rendszer felügyelete alatt készülnek , a traktorok fő egységei (motor, váltó, hajtómű, stb.) és az adapterek zöme is saját fejlesztésű és gyártású. Az ISEKI erősségének azt tartja, hogy komplett rendszerként kínálja összeállításait, és minden feladathoz képes megfelelő teljesítményű, felszereltségű alapgépet és saját gyártásból származó eszközöket ajánlani. Az ISEKI Agroline kínálatában jelenleg 7 modell szerepel, 18, 24, 27, 30, 37, 40, 55, 86 és 120 LE-s kivitelben. Mindegyik modell szabványos hátsó hárompont csatlakozással és TLT kihajtással rendelkezik, megtalálhatók közöttük hagyományos mechanikus és hidrosztatikus hajtású típusok is. Bővítési lehetőségek: első hidraulika, front TLT, fülke, bővíthető hidraulika rendszerek, homlokrakodó, speciális korrózióvédelem, számos adapter.

 

VETASA KFT.
2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 2. 
Telefon: (36) 28/416-788Fax: (36) 28/510-027
Web: www.vetasa.huE-mail: marketing@vetasa.hu

A Vetasa Kft. vezető üzletága a sertés tartástechnológia forgalmazása, teljes körű beszerelése, kulcsrakész kivitelezése a rekonstrukciótól a zöldmezős beruházásokig. Berendezéseink, gépeink megfelelnek az Európai Unióban előírt magas minőségi követelményeknek, melyek megújított beszállítói körből holland, német, olasz, spanyol gyártók termékei.
Fogyóeszköz divíziónk a sertéstelepek minden eszközszükségletét ki tudja szolgálni, raktárkészletről 24 órán belül, egyedi igények esetén is rövid beszerzési határidővel. Több beszállítónk magyarországi képviseletét látjuk el: a holland MS Schippers, a spanyol Isidro Sobrino és Importvet kizárólagos képviseletét, valamint a spanyol Rotecna, az olasz AZA és Siroplast gyártókét.
Főbb termékcsoportjaink: általános telepi fogyóeszközök, a sertés mesterséges termékenyítéséhez szükséges laboratóriumi berendezések és eszközök, takarmánykiegészítők, higiéniai termékek. Számos sertéstelepen szereltünk fel komplett laboratóriumot, az egyszerűtől a legmodernebb számítógépes spermaelemzés és vizsgálat végzésére alkalmasig.
Szaktanácsadó kollégáink széleskörű ismereteikkel folyamatosan segítik az állattartó telepek munkáját, az adott telep problémáinak felmérése alapján adnak javaslatot azok kiküszöbölésére, javítására, legyen szó szaporodásbiológiáról, tartástechnológiáról, takarmányozási problémákról.

 

VERBIS KFT.
1151 Budapest, Mélyfúró u. 2/E. 
Telefon: (36) 1/306-3770, (36) 30/732-5325Fax: (36) 1/306-6133
Web: www.verbis.huE-mail: .verbis@verbis.hu
Tevékenység: Budapest XV. kerület Mélyfúró u. 2/E szám alatt, 4000 m2-es telephelyünkön 1400 m2-es csarnoképületben 300 m2-es bemutatóteremmel, 250 m2-es szervizműhellyel, 600 m2-es raktárral, 250 m2-es irodával és oktatóteremmel várjuk ügyfeleinket. Nálunk megtalálja az állattenyésztésben, mezőgazdaságban, építőiparban, betontechnológiában, földmunkában, kertépítésben használt általános és célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket. Az állattartás számára kiállított gépeink: AVANT univerzális minirakodók, DIECI teleszkópos rakodók, EMZ generátorok, TSURUMI és KOSHIN zagy, félzagy és tisztavíz szivattyúk.

 

VET-NUTRITION-CONSULTING KFT.
1138 Budapest, Népfürdõ u. 17/d. 
Telefon: (36) 1/359-1373Fax: (36) 1/359-1373
Web: www.vetnutrition.huE-mail: info@vetnutrition.hu , kosa.emma@vetnutrition.hu
Tevékenység: Szaktanácsadás, laboratóriumi és telepi kutatások szervezése, kivitelezése. Kutatási eredmények alapadatainak feldolgozása, jelentések elkészítése. Nemzetközi és országos konferenciák szervezése, megrendezése. Az Immunovet termékcsalád forgalmazása. A Vet- Nutrition-Consulting Kft. a nemzetközi fejlesztésû Gold Naturalis termékcsalád kutatásának irányítója és a termék kizárólagos forgalmazója.

 

VITAFORT
ELSÕ TAKARMÁNYGYÁRTÓ ÉS FORGALMAZÓ ZRT. 
2370 Dabas, Szabadság út 3. 
Telefon: (36) 29/360-155, (36) 30/6839-249Fax: (36) 29/362-360
Web: www.vitafort.huE-mail: egervari.i@vitafort.hu
Tevékenység: A Vitafort Zrt. több mint három évtizedes szakmai múlttal szolgálja a magyar állattenyésztést.
A takarmánygyártó és forgalmazó cégek közül az országban elsőként váltunk részvénytársasággá. Társaságunk változatlan tulajdonosi összetétellel, többségi magyar tulajdonban van, francia szakmai  Befektetői háttérrel. A cégcsoport tevékenysége a takarmányozás teljes vertikumát lefedi. Az országban egyedülálló módon, a termelést biztosító 6 üzemegység egy helyen, cégünk 11 hektáros telephelyén található, Dabason. Kiváló infrastrukturális adottságokkal, közúti és vasúti szállítmányozás közvetlen telephelyünkről biztosított. A legkorszerűbb gyártósorokon, kiváló minőségben, valamennyi haszonállatfaj számára gyártunk termékeket: vitaminok, ásványi kiegészítők, premixek, szuper premixek, koncentrátumok, keveréktakarmányok, tápszerek. Innovatív termékeink országszerte ismertek. Közel 2000 különböző terméket állítunk elő, döntően a szarvasmarha, sertés és baromfi ágazat számára, de különleges igényeket kielégítő termékekkel is jelen vagyunk a piacon: strucctáp, medve beetető táp, stb. Partnerközpontú üzletpolitikánk részeként teljes körű takarmányozási szaktanácsadást végzünk: folyamatosan bővítjük partner specifikus takarmányozási szolgáltatásainkat: kémiai, mikrobiológiai és állategészségügyi vizsgálatokat végzünk, műszaki szaktanácsadást adunk és kivitelezést ajánlunk. Piacvezetőként a Vitafort Zrt. 2013-ban a magyar takarmánypiac részére 780 ezer tonna késztáppal egyenértékű terméket állított elő, s ezzel a hazai takarmánypiac közel 20%-át szolgálja ki. Export tevékenységünk a forgalom 8%-a, főbb piacaink: Moldova és Délkelet-Ázsia. Partnerközpontú üzletpolitika - Takarmányozási és műszaki szolgáltatások - Innovatív termék és alapanyag fejlesztés.

 

VITFOSS HUNGÁRIA KFT.
2000 Szentendre, Kadarka u. 64. 
elefon: (36) 30/278-2656Fax: (36) 26/301-692
 E-mail: jcz@vitfoss.com
Tevékenység: Minőségbiztonság, szakértelem az Önök szolgálatában!