Hírek

FIGYELEM!

Tisztelt Kiállítóink és Leendő Kiállítók!

A 2016-os XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár egy Magyarországon rendezett állattenyésztési szakmai világtalálkozó gyakorlati állomásaként fog szerepelni, így több száz szakembert várunk majd a világ minden részéből.

Ezért kivételesen a világtalálkozó szervezői kérésére a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat új időpontban tartjuk. Mivel a szakmai napok számát növeljük, a kiállítást 2016. május 19-20-21-22-én, csütörtök– péntek– szombat- vasárnapi napokon rendezzük meg.

Az új dátum most vált véglegessé, s mindenekelőtt Önöket, kiállítóinkat tájékoztatjuk a kivételes helyzetről, hogy a kiállításon való részvételüket időben meg tudják tervezni és a májusi időpontot rögzíteni tudják szakmai programjaik között.

Új, hogy a szakmai kiállítók kívánságára a csütörtöki napon kezdjük a kiállítást, azaz több idő jut szakmai, üzleti tárgyalások lebonyolítására, szerződések megkötésére. A nagy hazai és külföldi látogatottság miatt 4 napos lesz a rendezvény, így talán még hasznosabbak lesznek a szakmai napok. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kiállítás vasárnapján főként a nagyközönség, a városi lakosok keresik fel a kiállítást, de tudnunk kell, hogy a mezőgazdaság termékeit, azaz az élelmiszereket ők vásárolják meg, ezért fontos a fogyasztók részvétele és meggyőzése arról, hogy a hazai termékek, a közös produktumunk megbízható minőséget képviselnek.

Az időpont változás mellett felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállások listáját megtalálják a kiállítás honlapján, azaz a www.allattenyesztesinapok.hu honlapon szállás címszó alatt, s kérjük, hogy mivel fokozott látogatottságra számítunk, erősítsék meg szobafoglalásaikat a megszokott szálláshelyeiken az új időpontra vonatkozóan.

A kiállítással kapcsolatosan folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a kiállítás honlapján, a jelentkezési lapok várhatóan a szokásoknak megfelelően 2016. január közepén lesznek elérhetőek a honlapon.

Reméljük, hogy 2016-ban is számíthatunk Önökre, termékeik és tenyészállataik színvonalas bemutatására, s hogy a kivételesen májusi dátum is megfelelő lesz mindenkinek. A jövő évi kiállítás tapasztalatainak alapján döntünk a következő évek kiállítási formájáról.

Hódmezővásárhely, 2015. június 24.