Hírek

Közlekedés

Szombaton és vasárnap az esetleges csoportok szállításán kívül menetrendszerûen közlekedik a Kisvonat is. Útvonal: Nagyállomás - Stadion (Piac) - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza. Indulás: Minden óra 30 perckor: 8.30-17.30-ig, visszafelé: minden óra egészkor: 9-18-ig.  
 
A Volán buszok csak szombaton és vasárnap közlekednek az SZTE Mezõgazdasági Fõiskolai Kar Andrássy út 15 - Nagyállomás – Zsinagóga – Kutasi út Simonyi utca sarok - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási centrum és vissza útvonalon. Indulás minden óra egészkor reggel 9-tõl, az utolsó indulási idõpont 18 óra. Visszafelé út a Hód-Mezõgazdától minden egész óra 30 perckor indul.

A kiállítás mindhárom napján Hódmezõvásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza városnézõ dízeles kisvonat, illetve szintén térítéses Volán autóbusz járat szállítja az érdeklõdõket. Városnézõ kisvonat egyeztetése telefonon csoportok részére elõzetesen is lehetséges a 70/388-8595 telefonszámon, illetve a gyulaikisvonat@gmail.com címen. Honlapjuk www.gyulaikisvonat.hu