Hírek

Közlekedés 2017

Tisztelt Látogatóink!

2017. május 4-5-6, csütörök-péntek-szombat

A kiállíátsra való minél gyorsabb kijutás és a dugók elkerülése érdekében a személygépkocsival érkezők részére javasoljuk a 47-es út mellett az egyéb alternatív útvonalak használatát!

Érkezési javaslat a SZEGED felől érkezőknek
Érkezési javaslat a MAKÓ felől érkezőknek
Érkezési javaslat a SZENTES felől érkezőknek

 

Tömegközlekedés

Közvetlenül a kiállításra Volán buszok csak május 6-án, szombaton közlekednek az SZTE Mezőgazdasági Főiskolai Kar Andrássy út 15 – Tóalj utca/Liszt F. u. (Lidl Áruház) - Nagyállomás – Zsinagóga – Piac-  Kutasi út Simonyi utca sarok - Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási centrum és vissza útvonalon.

Járatok délelőtt 9 órától kezdődően – 18 óráig minden egész órában az SZTE főiskola előli megállóból indulnak.  A Kiállítási centrumból ugyanezen az útvonalon pedig minden egész óra 30 perckor indulnak vissza a járatok a fentiekben felsorolt megállók érintésével.

Csak a Volán buszon váltott jegyek érvényesek szombaton! A menetjegy ára 210 Ft/fő.

Csütörtökön és pénteken keresse a vidéki buszjáratok menetrendjét az interneten, Hódmezővásárhelyen a Téglagyári megállónál kell leszállni a Simonyi utca sarkán a Szeged-Hódmezővásárhely- Székkutas-Orosháza felé vivő buszokról Menetrend a 368-371. oldalon található : http://www.korosvolan.hu/files/vonal/menetrendi_mezok_osszes.pdf

Városnéző kisvonat csütörtök-péntek-szombati napon

Csütörtökön és pénteken Hódmezővásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza gumikerekű városnéző dízeles kisvonat szállítja az érdeklődőket. Kisvonat megrendeléséhez előzetesen egyeztetés szükséges! Csütörtök- pénteken a csoportok részére az oda-vissza út 35 000 Ft max. 56 fő részére.

Szombaton csoportok szállításán kívül menetrendszerűen közlekedik a Kisvonat. Útvonal: Nagyállomás - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza. Indulás: Minden óra 30 perckor: 8.30-17.30-ig, visszafelé: minden óra egészkor: 9-18-ig. 

Szombaton egy út 600Ft/fő, oda-vissza 1200 Ft, 3 év alatti gyermekek részére ingyenes!

Telefonos megrendelés a 70/388-8595 telefonszámon, illetve a gyulaikisvonat@gmail.com címen. Honlapjuk www.gyulaikisvonat.hu