Hírek

Útvonal javaslatok gépkocsival érkezők részére

Tisztelt Látogatóink!

A kiállításra való minél gyorsabb kijutás és a dugók elkerülése érdekében a személygépkocsival érkezők részére javasoljuk a 47-es út mellett az egyéb alternatív útvonalak használatát!

Érkezési javaslat a SZEGED felől érkezőknek
Érkezési javaslat a MAKÓ felől érkezőknek
Érkezési javaslat a SZENTES felől érkezőknek

 

A kiállítás idején csoportok szállításán kívül menetrendszerûen közlekedik a Kisvonat is. Útvonal: Nagyállomás - Stadion (Piac) - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási Centrum és vissza. Indulás: Minden óra 30 perckor: 8.30-17.30-ig, visszafelé: minden óra egészkor: 9-18-ig.

A Volán buszok csak szombaton és vasárnap közlekednek az SZTE Mezõgazdasági Fõiskolai Kar Andrássy út 15 - Nagyállomás – Zsinagóga – Kutasi út Simonyi utca sarok - Hód-Mezõgazda Zrt. Kiállítási centrum és vissza útvonalon. Indulás minden óra egészkor reggel 9-tõl, az utolsó indulási idõpont 18 óra. Visszafelé út a Hód-Mezõgazdától minden egész óra 30 perckor indul.

A kiállítás mind a négy napján Hódmezõvásárhely egyes pontjairól a kiállítási területig és vissza városnézõ dízeles kisvonat, illetve szintén térítéses Volán autóbusz járat szállítja az érdeklõdõket. Városnézõ kisvonat egyeztetése telefonon csoportok részére elõzetesen is lehetséges a 70/388-8595 telefonszámon, illetve a gyulaikisvonat@gmail.com címen. Honlapjuk www.gyulaikisvonat.hu